PREP FOR VACATION - my make-up bag

Wanneer ik mijn make-up kies om mee te nemen op reis zorg ik dat ik met zo weinig mogelijk make-up producten zowel een naturelle make-up look maar ook een donkerdere look, tot een smokey eyes kan creëren voor 's avonds. 

Hieronder leg ik stap per stap uit hoe ik deze producten gebruik.

Het stappenplan voor deze make-up look.

Ik gebruik eerst de BB cream van Meline, dit is een getinte crème met een volwaardige SPF in, ideaal dus voor tijdens de zomer! (die beschermt tegen het volledig broad spectrum aan zonnestralen) Je kan hem meerdere keren per dag aanbrengen.

Ik gebruik de BB cream medium.

Wanneer ik iets meer dekking wil, en/of een mattere finish doe ik er de Matte velvet skin Y315 van Make-up Forever bovenop. Met de witte kant van het sponsje heb je een naturelle dekking, met de zwarte kant een dekkender effect.

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik graag de Designer brow duo medium van Mii Cosmetics, in dit setje zit er ook een borsteltje.

Het poeder gaat echt super lang mee en is gemakkelijk aan te brengen, zowel zachtjes voor een naturelle look, maar je kan er ook mooi je wenkbrauwen mee in vorm tekenen. Indien je vindt dat het iets te getekend is, kan je er met de achterkant van de borstel overgaan, zodat het terug wat natureller is.

Eerst teken ik een lijntje met het bruine potlood: Defining eye pencil 02 demure 

Met de Face & eye color CS 122 van Paul & Joe heb je een zacht roze tint voor op heel je bewegend ooglid en de bruine tint voor de buitenooghoek en kan ook onder het oog gebruikt worden.
Deze gebruik ik in een latere stap ook als bronzer/blush, super handig dus om mee te nemen.

De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen met de eye Apply eye define brush van Mii Cosmetics, is handig omdat je zowel een dikkere kant hebt voor de lichte tint oogschaduw en een fijnere kant om nauwkeuriger te kunnen werken met een donkerdere tint.

Wanneer de make-up iets donkerder mag voor een bezoek aan een stadje of avond look kan je met de Forever eye colour crayon 06 Walnut van Mii Cosmetics je make-up donkerder maken, ze claimen niet dat deze waterproof is maar blijft echt goed zitten! Kan je als potlood gebruiken (iets dikker dan klassiek potlood) of uitbenden met je oogschaduw borstel.

Ik werk af met de waterproof lash lover van Mii Cosmetics, op reis altijd handig als je eens gaat zwemmen of wat zweet dat hij mooi blijft zitten.

Deze mega mooie naturelle lipstick is de 101 van Paul & Joe, geeft meer glans, een beetje kleur, heel mooi fris en naturel.
Deze lipstick is een refill, dus vergeet er zeker geen lipstick case bij te bestellen om hem in te steken.

De make-up fix spray van Make-up Forever bestaat nu ook in de mist & fix matte.

Shop the Look