Een mooie naturel bruin kleurtje zonder bruin zonder zon!

Wie direct een bruiner kleurtje wil kan deze tanning lotion van Mii Cosmetics gebruiken. Hij geeft direct kleur, verdoezelt onvolmaaktheden, bevat geen "bruin zonder zon" en wast af met water en zeep! De ideale one night tan!

Hiernaast zie je een voor en na, volgens mij een heel mooi naturel verschil! (Indien je toch twijfelt, links op de foto met tanning lotion, rechts zonder)

Hieronder toon ik je het stappenplan en beantwoord ik veel gestelde vragen.

Stappenplan en veel gestelde vragen:

Stap 1: je huid voorbereiden met de seriously smoothing exfoliator van Mii Cosmetics. Exfolieer liefst de avond ervoor, dit om een zuiver oppervlak te creëren zonder dode huidcellen, waardoor je een egale en langer houdbare kleur bekomt.

Stap 2: Gebruik vervolgens de seriously smoothing moisturiser om intens te hydrateren. Zowel de avond ervoor, na het gebruik van je scrub maar ook net voor het aanbrengen van de tanning lotion zorgt dit ervoor dat je je tanning lotion nog veel makkelijker kan uitwrijven.

Stap 3: Breng de instant shimmer tanning lotion aan met de hiervoor speciaal gemaakte easy foam tanning glove. De handschoen zorgt ervoor dat het pigment van de gel (en alle andere bruin zonder zon producten) niet in je handpalm dringt. Neem een beetje product op je handschoen en wrijf op het lichaamsdeel dat je wil bruinen. Wrijf snel mooi open en indien gewenst kan je het nog eens herhalen. Indien je ergens een donkere plek zou zien neem je een beetje seriously smoothing moisturiser op je handschoen en blend je de plek open. Met deze lotion heb je echt nooit strepen of vlekken!

Verwijderen doe je gewoon met water en zeep.

Neen, het volledige tanning gamma Kissed by Mii is parabeenvrij en op basis van organische marine-extract mineralen gecombineerd met voedend koraalzeewier. Mii Cosmetics werkt altijd met producten en ingrediënten die huidvriendelijk zijn en ze niet beschadigen.

Vragen over je tanning of andere beauty routines thuis?