De perfecte zonnebescherming voor een huid die eerst verbrandt en erna bruint van Institut Esthederm.

Heb je een huid die wel bruint maar meestal eerst verbrandt?

Meestal zijn dit huidtypes waarvan gedacht wordt dat de verbranding niet zo erg is, soms laten ze de huid express lichtjes verbranden omdat ze erna bruin worden.

Maar weet... elke verbranding van je huid is schade aan je huid! Als je je huid optimaal wil beschermen tegen huidveroudering en huidkanker, laten we de huid best zo weinig mogelijk verbranden. Maar we willen natuurlijk wel nog mooi bruinen. Hieronder leg ik je uit hoe je dit kan doen:

Institut Esthederm heeft een specifiek "Adaptasun Sensitive" gamma. Dit gamma geeft een optimale externe bescherming door zonnefilters. Maar ook interne bescherming door je bruining de stimuleren geeft je huid een extra natuurlijke bescherming voor de zon en extra ingrediënten die de huid minder gevoelig maken voor de zon.

Zonbescherming lichaam:

Adaptasun Sensitive body bestaat voor het lichaam met medium bescherming (2 zonnetjes) en hoge bescherming (3 zonnetjes). Ikzelf raad altijd een hoge bescherming aan, zeker in het begin van de zomer en in het begin van je vakantie. Beter teveel beschermt dan te weinig. Het zal je bruining niet negatief beïnvloeden met deze zonnecrème!

Lees meer en shop =>

 

Zonbescherming gelaat:

Adaptasun Sensitive visage/face bestaat ook in medium en hoge bescherming zoals de body crème. Deze kan je elke ochtend als dagcrème gebruiken (na je reiniging en serum) en dan telkens wanneer je buiten bent elke 2u als zonnecrème. (Wordt beter niet gebruikt voor huiden met pigmentvlekken, omdat deze net de bruining zal stimuleren.)

Lees meer en shop =>

 

Verzorging na het zonnen:

 Als je je huid vooral wil kalmeren na het zonnen en misschien vind je het wel handig om eenzelfde after sun te gebruiken voor je lichaam en je gelaat en ook voor de kinderen. Dan raad ik de SOS après soleil aan. Deze mag je ook voor je gezicht gebruiken als nachtcrème (na het reinigen en je serum).

Als je nog extra je bruining wil stimuleren en verlengen is de Prolongateur Bronzage een betere optie voor jou. Dan kan je gewoon je nachtcrème verder gebruiken of de Repair Après Soleil visage, wanneer je geen pigmentvlekjes hebt op je gezicht. Anders is de SOS après soleil beter als aftersun voor je gelaat.

Comments

0 Comments

Leave a Comment

Stappenplan voor een perfecte tanning!

Deze producten zorgen dat je huid een mooi teint krijgt met deze tanning lotion zonder plekken en strepen.

Prep

Scrub je huid om je dode huidcellen te verwijderen.

Tan

Geef je huid een extra kleurtje met deze instant tanning lotion.

Hydrate

Deze hydraterende bodylotion mag je aanbrengen voor je tanning, samen mengen om uit te blenden wanneer het ergens te donker is en de dagen erna om je huid goed te hydrateren.